Vi heter Ayla & Olle och vi är folket bakom Noisy Bastards Brewing Company och dess olika projekt såsom NOISYFolk&Bar. Vi är ett tight gäng som petar ut den där hakan en extra bit för det är lika bra om man ändå ska, vi är innovativa, starka och oerhört sega karaktärer, vi går vår egna väg för det finns liksom ingen annan att gå. Vi absolut älskar samarbete, vi vet att man är starkare tillsammans och många saker behöver man olika färdigheter för att få ordning på. Kan hända att det är vår fostran i föreningslivet som ligger bakom den biten, men det passar så fint in i den rätt hårda företagsvärlden och båda sidor gynnas.

Tillsammans kan vi genomföra fantastiska saker och faktiskt ändra på stagnerade lägen. Vi startade vårt bryggeri med drömmen av att det skulle fungera i harmoni och symbios med de olika verksamhetsbenen.

Folkölsbutiken/ Bryggbutiken, Livescenen/Baren i samma lokal och det gör det verkligen, vi har en naturlig och skön helhet hos oss, när man tar klivet in så landar man på en slags ölplanet där växter och vackra målningar fyller upp atmosfären, kylar och väggar fyllda med folköl från både Sverige/Norge/Danmark/ England och Sydeuropa och sköna Baltikum finns att köpa med sig hem eller hänga kvar och dricka på plats för den delen. Vi har både andra fina bryggeriers öl och vår egen starköl/folköl i baren och där varvar vi olika sorter och experiment. Vår barnsliga förtjusning av projekt och arrangemang kommer alltid vara en stark mittpunkt hos NOISY och alla ljuvliga samarbeten musiker, tekniker och andra inspirerande arrangörer är ovärderligt för oss.

Vi har ett superfint crew som hakar på när vi åker iväg på arrangemangsbokningar och öl festivaler med stora släp och bilar fyllda med hela vår värld för att kunna bygga upp ett mini NOISY vart vi än kommer. Det känns som om vi är ett resande teater sällskap med punken i hjärtat, ölen i näven och gröna växter som petar ut genom fönstren.