Välkomna till oss, vi är superglada att ni har hittat hit!

Noisy är ett företag som fokuserar på öl i alla dess former, vilket innebär en bryggshop som är webb-baserad och det är den vi nu lanserar! men även en fysisk butik där ni kan komma in och handla era ingredienser, bryggverk och allt annat ni kan tänkas behöva till er öl.
Noisy är även ett litet men tufft bryggeri och vi är belägna i samma lokal som butiken och webblagret. Vi kommer framöver att leverera till  krogar,  och såklart sätta på tapp i vår egen medlemsbar för provningar och galej aftonar. Lanseringsinformation kommer!
Vi som driver Noisy Bastards Brewing Company heter Ayla och Olle men vi har inte bara Noisy ihop utan även en liten buse som heter Alice, henne kommer ni säkert få någon teckning utav eller ett snabbt hej i dörren.

Family business here we go!

Vi kan inte annat än hoppas att ni kommer att gilla oss och det vi levererar för att ni ska brygga eran sköna öl utan även hoppar på och testar VÅR öl!
Hoppas vi ses på roliga arrangemang och festivaler runt om i Sverige.
Varmt Välkomna
/Noisy Crew

Kategorier: Nyheter

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng